Om hundepensionen

Hundepensionen:
Vores hyggelige hundepension ligger i naturskønne omgivelser, og pensionen ligger i forlængelse af vores private bolig. Hundepensionen rummer plads til 16 hunde, hvilket gør, at vi har god tid og plads til at passe på netop din hund og dens behov.

Dagens forløb:
I løbet af dagen kommer hundene ud minimum 3 gange i en af vores 3 store grønne løbegårde og 1 gang i vores hundepark på 3500 m² uden snor så der god mulighed for motion og leg.

Priser:
Vi har fastpris uden nogle tillægsydelser eller ekstra services, da vi mener alle hunde fortjener den bedste oplevelse. Priser kan ses længere nede på siden.

Medicinering:
Hvis din hund modtager nogle former for medicin, som skal gives under opholdet, gør vi selvfølgelig gerne det. Husk blot en detaljeret beskrivelse på hvornår og hvordan hunden skal have indtaget sin medicin. 

Booking:
Alle bookinger skal ske gennem vores bookingportal du kan tilgå den ved at klikke her, eller på forsiden af hjemmesiden under ‘booking af hund og kat’. Her er det også muligt at se ledige pladser.

Spørgsmål:
Hvis du har yderligere spørgsmål til pensionen er du altid velkommen til at skrive til os på info@sengeløsepension.dk eller ringe til os i telefon åbningstiden, på telefon nummer: +45 42799412

Priser

HundePris pr. påbegyndt dag
1 hund300 kr/dag
2 Hunde fra samme familie i samme bur500 kr/dag
Juleaften ekstra gebyr 300 kr
Nytårsaften ekstra gebyr 31/12 – 1/1600 kr.

  Retningslinjer:

  • På sengeløse hundepension skal hundene have fred og ro under opholdet, derfor skal indlevering og afhentning af din hund ske indenfor vores åbningstider
  • Der skal ved indlevering af din hund fremvises en basis vaccinationsattest inkl. kennel hoste, denne må max være 12 måneder gammel.
  • Din hund skal være forsynet med halsbånd og hundetegn ved indlevering til vores hundepension.
  • Hundene bliver fodret med Arion. Vi tilbyder hundene forskellige diæter, efter din hunds behov. Ønsker du at medbringe eget hundefoder under opholdet, er du velkommen til dette.
  • Bliver din hund syg under opholdet køres den til dyrlægen. Hundens ejer betaler regningen ved afhentning.
  • Hunden skal under opholdet have den lovpligtige ansvarsforsikring.
  • Da vi værner om vores meget sociale pension, anbefaler vi ikke bookning af hunde, der ikke kan med andre i højsæsonen. Da denne hund ikke vil kunne blive aktiveret og socialiseret i samme omfang.
  • Vi beder dig venligst melde afbud senest 14 dage før opholdet, ellers betales det fulde beløb. Dette gælder også ved aflyste ferier eller sygdom.
  • Du er mere end velkommen til at tage egne tæpper og legetøj med til din hund, dette er dog på eget ansvar.
  • Der afregnes for hele den bookede periode ved ankomst kontant eller med mobilePay.
  • Ved afhentning før tid, betales stadig for den fulde bookede periode.

  De bedste hundepension priser på sjælland

  Leder du efter et rart og trygt sted for din hund at blive passet til en fair pris? Så er du kommet til det rette sted. Hos Sengeløse pension står vi klar til at tilbyde din hund rare og rolige omgivelser, samt professionel og nærværende kontakt, så din hund er tryg og trives under sit ophold. Vi har samtidig rigtig gode hundepension priser, så du ikke skal bekymre dig om at have råd til at få jeres kæledyr passet. Alle dyr skal have mulighed for en tryg og god pasning. Derfor er visionen hos os: Fair hundepension priser og masser af tid og nærvær til dyrene. Det er god service og god dyrevelfærd hos Sengeløse pension.

  Vi tager hånd om dine kæledyr

  Hos Sengeløse pension ved vi, at der kan være mange grunde til, at man er nødsaget til at få sin hund passet enten over en kortere over længere periode. Da det ikke altid er muligt at få hjælp fra venner og familie, er det derfor vigtigt, at familiens bedste ven kan komme et rart og trygt sted hen, hvor der er dejlige og rolige omgivelser, som hunden kan nyde, mens familien er på ferie, bortrejst, i gang med en større flytning, eller hvad der end måtte ligge til grund for pasningen.

  Hos Sengeløse pension har vi stor passion for dyr, og har skabt vores dyrepension ud fra visionen om at skabe et rart, roligt og trygt sted for kæledyr at være, når de skal passes. At komme væk fra sine sædvanlige omgivelser og familie er i sig selv stressende for nogle hunde. Derfor gør vi rigtig meget ud af at skabe et miljø, som hunden kan finde tryghed i, samtidig med at hunden kan komme ud og få frisk luft, og få den opmærksomhed, kærlighed og nærvær, som kæledyr har brug for.

  Mere end bare gode hundepension priser

  Det er en kerneværdi hos Sengeløse pension at tilbyde hundepension priser, der er fair, så alle familier har råd til at få deres kæledyr passet, når der ikke er andre muligheder. Det sidste, man vil stresse og være urolig over, når man skal have familiens bedste ven passet, er urimelige høje og uoverskuelige hundepension priser.

  Har I brug for hjælp til afhentning/aflevering, eller er jeres kæledyr på speciel medicin, så vil vi selvfølgelig også være fleksible og finde en løsning, der sikrer, at I får en god oplevelse, og jeres hund får den bedste pasning hos os. Tøv derfor ikke med at fortælle os om jeres hunds særlige behov, personlighed, eller andet der kunne være væsentligt og vigtigt for os at vide. Så vil vi naturligvis gøre vores allerbedste for at tilbyde mere end blot gode hundepension priser – men også en tryg oplevelse, når I afleverer jeres kæledyr hos os. Præcis som det skal være.

  Har du spørgsmål til vores hundepension priser?

  Du kan finde svar på mange spørgsmål her på siden. Skulle du alligevel have spørgsmål til vores hundepension priser eller services i forbindelse med pasning af dit kæledyr, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på +45 42799412, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Vi glæder os til at byde din hund velkommen hos Sengeløse pension!

  Læs mere